UGENS VINHIT – tysk vin, der sprutter og spræller i munden

UGENS VINHIT – tysk vin, der sprutter og spræller i munden

UGENS VINHIT kommer fra en af Pfalzes nye stjerner Weingut Jülg, der sidste år skød sig ind i områdets superliga, da de fik 3 ud af 5 stjerner i vinguiden Gault Millau.

Den unge Jülg har stået i lære hos både Weingut Keller og Schönleber, der regnes for nogle af Tysklands største stjerner, og det fornemmes her. Huset formår at frembringe en enorm intensitet og syre i vinene, hvilket netop kendetegner både Keller og Schönleber. En kommende stjerne, der med fordel kan købes nu inden priserne eksploderer!

 

# Weingut Jülg – Riesling Trocken, Kalkmergel 2016
Vidunderlig duft af grønne æbler, citrus og en snert af ananas. Utrolig intens i munden med enorm koncentration, længde og en syre, der sprutter og spræller i munden. Det hele hænger sammen her, og så er prisen nærmest uhyggelig god.
Set hos Propperiet
Pris 129 kr. v. 3 flasker Wine-of-the-Week-logo-uden-skygger-web105x86

 

# Weingut Jülg – Riesling Trocken, Springberg 2016
Saftig og indtagende duft af citrus og let tropiske indslag af blandt andet papaya. Blød og cremet i munden, men samtidig fantastisk frisk. Intens vin med en livlig syre, der får den til at danse samba på tungen. Flot, flot. Anbefalet.
Set hos Propperiet
Pris 239kr. v. 3 flasker VineXpressen Anbefalet

 

# Weingut Jülg – Grauburgunder Trocken 2017
Frisk fersken og melon i duft, hvor man også finder en kant af skifer. Blød og medium koncentreret fætter med et godt syrebid og en bagkant af lime. Anbefalet.
Set hos Propperiet
Pris 99 kr. v. 3 flasker VineXpressen Anbefalet

 

Facebook - Like us on Facebook

 

Posted in: Denne maaneds vin til over 100 kr

Leave a Comment (0) →