Ugens vinhit – Barolo fra Mr. Ruby

Ugens vinhit – Barolo fra Mr. Ruby

Jeg tror ikke, jeg tidligere har smagt på Voerzio Martinis vine, men jeg er på en aften blevet fan. Deres barolo fra 2015 er et monster af en vin, mens deres langhe nebbiolo er et fremragende køb, der breder alle Piemontes dyder flot ud…

 

# Voerzio Martini – Barolo 2015
Vidunderlig floral duft af kirsebær, blå blommesten, en smule karamel, et snift af træ, fernis og skovbund. Masser af dybde og luftighed på samme tid. Struktureret og klassisk med en gang stram tannin, der bider de helt rigtige steder og tørrer munden ud som en gang knust porebeton. Syrlig, frisk og delikat. Det her smager godt – så er det sagt! Ugens vinhit.
Set hos Mr. Ruby
Pris: 359 kr.

 

Andre vine fra Mr. Ruby, der kan anbefales:

 

# Voerzio Martini – Langhe Nebbiolo 2017
Dejlig tør næse med toner af kirsebærsten, rose, et drys af æblekerne og friske røde bær. Masser af elegance og åben bærfrugt. Struktureret, klassisk og stram i smagen. Formidabel vin og et formidabelt køb. Høj genkøbsfaktor!
Set hos Mr. Ruby
Pris: 179 kr. v. 3 flasker

 

# Schloss Schönberg – Fürstenlager Spätburgunder 2016, Hessische Bergstrasse
Hold da op en dybde. Intens, mørk og let røget stenfrugtsnæse med lidt vanilje og ristet fad. Man siger, at 2016 var en svær årgang for tysk rødvin, men jeg skal da lige love for, at Schönberg er sluppet godt fra det her. Absolut fremragende vin. Anbefalet.
Set hos Mr. Ruby
Pris: 349 kr.

 

# Schönberg – Fast Forward Petnat 2018, Hessische Bergstrasse
Indtagende duft af æble med en kant af gær og stikkelsbær. Glimrende mousserende vin med livlig syre og en lille bitterhed i afslutningen. I øvrigt meget mostagtig i munden, og så sprutter og  spræller den af friskhed. Anbefalet.
Set hos Mr. Ruby
Pris: 149 kr. v. 6 flasker

 

 

Posted in: Denne maaneds vin til over 100 kr

Leave a Comment (0) →