UGENS VINHIT – champagner med elegance

UGENS VINHIT – champagner med elegance

Ugens vinhit kommer fra Deutz, et af de mest klassiske huse i Champagne. Stilen hos Deutz er altid underspillet og elegant, og ugens vinhit er ingen undtagelse.

 

# Deutz – Vintage 2014
Dyb, dyb næse med indslag af æblekerne, ristet brød og lidt toffifee. Ditto i munden, hvor man herudover finder et lækkert og diskret strejf af gær og salt. Meget intens i smagen med en enorm koncentration, hvilket mange nok først vil opleve, når den smages op mod andet champagne, fordi den er så fantastisk elegant. Nøj, hvor smager den godt, Ugens vinhit!
Set hos H. J. Hansen/Vinspecialisten
Pris: 579 kr.

 

Andre champagner fra H. J. Hansen/Vinspecialisten, der kan anbefales:

 

# Lancelot Royer – Non Vintage, Blanc de Blanc
Meget floral duft af hvide blomster, frisk æblemost, knækkede grønne grene, kridt, lidt valnøddetræ og et lille strejf af gaze – på den fede måde. Intens og saftig i munden. Klassisk og letbenet blanc de blanc med dejlig rankhed og syre. Høj genkøbsfaktor.
Set hos H. J. Hansen/Vinspecialisten
Pris: 249 kr. v. 2 flasker 

 

# Deutz – Non Vintage
Først æblekerne, stikkelsbær og lidt røde bær, der følges op af en gang flødekaramel og ristet brød – alt, hvad en klassisk non-vintage-champagne skal have. Sprød og delikat i munden med masser syrefriskhed og elegance, noget Deutz er mester i. Mere klassisk bliver det ikke. Anbefalet.
Set hos H. J. Hansen/Vinspecialisten
Pris: 399 kr.

 

 

Posted in: Denne maaneds vin til over 100 kr

Leave a Comment (0) →