Ugens vinhit – flot alternativ til champagne

Ugens vinhit – flot alternativ til champagne

I denne uge har vi smagt vine fra Andrup Vin, og jeg har valgt de bedste ud. Både Corbieres og Limoux overrasker. Særligt er den mousserende vin fra det relativt kølige Limoux et interessant og særdeles prisvenligt alternativ til champagne.

 

# Calmel & Joseph – Tete de Cuvée. Cremant de Limoux, Brut
Vidunderlig duft af friske æbler, modne stikkelsbær, kridt, rugbrød, lidt karamel og gær. Blød og saftig i munden med en dejlig spændstig syre, der rammer frugten flot ind. Et kodylt flot alternativ til champagne til en fejende flot pris v. 6 flasker.
Set hos Andrup Vin
Pris: 129 kr. v. 6 flasker

 

# Domaine Serre Saint Vincent – La Montagne Noire 2014 – Corbieres
Indtagende og solmoden duft af stald, sadellæder, sorte oliven, peber og lidt stilk. Smagen oser af rustik charme tilsat lidt engelsk lakrids, grafit og norske brystdråber. Umådelig velstruktureret vin, der både har sydens varme og samtidig er i besiddelse af en lækker garvesyrestruktur, der rammer frugten flot ind. Høj genkøbsfaktor.
Set hos Andrup Vin
Pris: 129 kr. v. 6 flasker

 

# Calmel & Joseph – Cremant de Limoux
Blød og let ferskenagtig i næsen med et snift af lyse røde bær. Ditto i smagen, der er knap så rank i sit udtryk som Tete de Cuvée, men til gengæld har den mere fylde og krop. Anbefalet.
Set hos Andrup Vin
Pris: 129 kr. v. 6 flasker

 

# Ferragu 2014 – Valpolicella Superiore
Lettere urtegrøn duft, hvor man finder indslag af nellike, grønne blade, mørke bær, kold te og lidt krydderier. Smagsmæssigt dybt koncentreret og struktureret med en kant af engelsk lakrids, tjære og apotekerskuffe. Anbefalet.
Set hos Andrup Vin
Pris: 129 kr. v. 6 flasker

 

 

Posted in: Denne maaneds vin til over 100 kr

Leave a Comment (0) →