UGENS VINHIT – fremragende vin fra ukendt tysk vinhus

UGENS VINHIT – fremragende vin fra ukendt tysk vinhus

Ugens vinhit er et ualmindeligt fremragende køb fra Pfalz. Og så er der tale om et for mig ukendt hus, Weingut Spindler Lindenhof. Jeg må bare sige, at en tør riesling i det prisniveau (en pæn sjat under 100 kr.) er en sjældenhed. Mageløst.

 

# Weingut Spindler Lindenhof – Forster Mariengarten Riesling Trocken 2018, Pfalz
Vidunderlig duft af æble, lidt fersken og gule blommer. Saftig, intens og ekstraktrig med masser af smagsdybde og en viril syrenerve, der holder det hele godt plads. Et helt sublimt riesling-køb. Min krop er i Tivoli! Ugens Vinhit.
Set hos Jysk Vin
Pris: 69 kr. v. 6 flasker

 

Andre vine fra Jysk Vin, der kan anbefales:

 

# Ramon do Casar – Treixadura 2019, Ribeiro (Spanien)
Lækker frisk og sprød i duft med toner af terpentin, citrus, lidt græs, tropejuice, fersken, papaya og ananas. Voldsom lækker med let fedme og blød frugt, men uden at mangle syrefriskhed. Man skulle tro, den havde fået fad på grund af dens pikante cremethed, men det har den ikke! Vox det er godt! Anbefalet!
Set hos Jysk Vin
Pris: 139 kr. v. 6 flasker

 

J. L. Chave – Crozes-Hermitage – Silene,  2018
Mums-næse med indslag af brombær, tørret træ, et snift af lakridskonfekt og et lille æterisk strejf af hårvand og mørke oliven. Tæt, saftig og uhyre velstruktureret i smagen med en flot balance mellem syre, frugt og tannin. Smagen præges i øvrigt af masser af råfrugt og lakrids. Nammenams den smager godt. Anbefalet!
Set hos Jysk Vin
Pris: 159,95 v. 6 flasker   

 

# Domaine de Colette – Le Mont 2017, Moulin A Vent
Indtagende, ja indsmigrende, åben, eksplosiv og nærmest lokkende med masser af søde kirsebær, blå blommesten, hindbær og den klassiske beaujolais-frugtighed. Letbenet og saftig sommervin, der bare smager læskende dejligt. Anbefalet!
Set hos Jysk Vin
Pris: 134 kr. v. 6 flasker

 

# Domaine La Collieres – Côtes du Rhône 2017
Så står der klassisk côtes du rhône på programmet. Duften er klassisk rhône med tonsvis af jordbær, lakrids, lidt stødt sort peber og et landligt strejf af kål. Ditto i smagen, hvor vi finder en saftig og blød bærfrugt med en enorm ekstraktrigdom til prisen. Anbefalet!
Set hos Jysk Vin
Pris: 134 kr. v. 6 flasker 

 

 

 

Posted in: Denne maaneds vin til under 100 kr

Leave a Comment (0) →