UGENS VINHIT- hysterisk billig tysker

UGENS VINHIT- hysterisk billig tysker

Ugens vinhit kommer fra Weingut Jakob Schneider i Tyskland, og jeg må bare sige, at jeg er i chok over, hvor meget vin, det er lykkedes at få ned i flasken.
Den kommer i en af de grimme helliters-flasker, som jeg normalt ville gå en stor bue udenom, men lad dig ikke skræmme. Her er en overraskelse af de store.


#Weingut Jakob Schneider, Riesling halbtrocken 2018. Nahe (Tyskland)
Super lækker duft af klassisk riesling: masser af undermodne, grønne æbler og rød grape. Slank, ren og saftig Nahe-vin til en hysterisk lav pris! Der står godt nok Halbtrocken på flasken, men i min mund smager den smager faktisk mere som en trocken. I am speechless. Ugens vinhit.
Set hos Jysk Vin
Pris: 79 kr. v. 6 flasker (1 liter)

 

# Sancerre – Les Demoiselle, Benoit et Mathieu Fleuriet 2017, (Frankrig)
Vidunderlig sancerre med toner af grønkrydrede elementer tilsat et skvis grønne æbler, lidt citrus og kridt. Slank og ”slim line” i munden med ufattelig laber renhed og syre, der trækker mundvand. Fremragende. Høj genkøbsfaktor!
Set hos Jysk Vin
Pris: 159 kr. v 6 flasker

 

# Etna Rossi – Erste, Tenuta di Fessina
Først lidt skifer, så lidt læder og efterfølgende en gang stald på den fede måde i kombination med friske kirsebær og blommesten. Dejlig luftig fætter med masser af friskhed i syren. Høj genkøbsfaktor!
Set hos Jysk Vin
Pris: 120 kr. v 6 flasker


# Murphy Goode – Pinot Noir 2016 (Californien)

Åben og delikat med indlæg af jordbær, kirsebærsten og friske rabarber. Fin lethed i munden med en kant af frugtsødme, der afslører den som oversøisk. En vin, der bare glider lige ned i røret. Drik den sval her i sommervarmen. Anbefalet!
Set hos Jysk Vin
Pris: 109,95 kr. v. 6 flasker

Posted in: Denne maaneds vin til under 100 kr

Leave a Comment (0) →