UGENS VINHIT – kølige vine fra Winelovers

UGENS VINHIT – kølige vine fra Winelovers

I denne uge har vi smagt på vine fra Winelovers, og vi har her valgt de absolut bedste ud. Der er overvejende tale om stringente vine med masser af finesse.


# Sidewood – Pinot Noir 2017, Adelaide Hills (Australien)

Vidunderlig og relativt kølig duft, hvor man finder indslag af kirsebær, lidt rabarber, jordbær og en snert af grønne grene. Slubrende lækker i munden med en puddersukkeragtig bærsødme toppet op med en kant af blommesten. Vox det godt. Ugens vinhit.
Set hos Winelovers
Pris 311,25 kr.

 

# Sidewood – Isabella Rosé Brut 2013 (Australien)
Super lækker farve, lys og ”lakset”. Indtagende duft med indslag af ristede nødder, flødekaramel, rugbrød, lidt æblekerner og et lille snift af røde bær samt kridt. Meget veldrejet mousserende vin, der er et supergodt og prisbilligt alternativ til champagne. I øvrigt pinot noir 60%, chardonnay 40%. Høj genkøbsfaktor.
Set hos Winelovers
Pris: 212,50 kr.

 

# Kiwi Oeno Riesling – Blank Canvas 2018, Marlborough (New Zealand)
Helt, helt vidunderlig duft af tropefrugt, bivoks, rosin, syltede blommer og honning. Læg dertil lidt papaya, fersken og ananas, der sprutter og spræller op ad glassets kanter. Cremet, bombesød og mega freaking intens vin med en enorm ekstraktrigdom og syre. Smager som stor trocken-beerenauslese. Orks, den smager godt. I just love it! Verdensklasse. Høj genkøbsfaktor.
Set hos Winelovers
Pris: 332,50 kr.

 

# Charles Fox 2013 – Rosé Brut (Sydafrika)
Masser af rugbrød, ristede nødder og lidt bitter æblekerne i både duft og smag. Slank og sprød mousserende vin med lige nøjagtig tilpas ælde for min smag. Helt igennem herlig vin, der smager dejlig LIDT af rosé – siger rosé-haderen over dem alle. Anbefalet.
Set hos Winelovers
Pris: 248,75 kr.

 

# Schoffit Riesling 2013 – Lieu-dit-Harth Tradition, Alsace
Indtagende næse med toner af terpentin, grønne æbler og citrus. Smagsmæssigt slank og rank med masser af sprød syre, men der er også en fin lille fedme til at balancere alt det syrlige. Glimrende Alsace-vin. Anbefalet.
Set hos Winelovers
Pris: 123,75 kr.

 

 

 

Posted in: Denne maaneds vin til over 100 kr

Leave a Comment (0) →