Ugens vinhit – monster-riesling fra NZ

Ugens vinhit – monster-riesling fra NZ

Kan de lave sød vin i New Zealand. Ja, så afgjort. I løbet af ugen har vi blandt andet smagt på Blank Canvas, der får englene til at synge og danse piruetter på tungen.

 

# Blank Canvas 2018 – Riesling (New Zealand)
Helt, helt vidunderlig duft af tropefrugt, bivoks, rosin og mango. Enorm ekstraktrigdom og syre. Smager som stor trocken-beerenauslese. Orks, den smager godt. I just love it! Verdensklasse. Ugens vinhit. 6/6 stjerner.
Set hos Winelovers
Normalpris: 322,50 kr. Tilbud 209 kr.

 

Andre vine, der kan anbefales

 

# Blank Canvas  – Syrah 2015, Hawkes Bay (New Zealand)
Man tror et øjeblik, man er i den nordlige Rhône-dal, for hold da helt kaje en flot kølighed med indslag af friskkværnet peber, brombær og engelsk lakrids og en lille bagkant af skifer. Ganske letbenet og livlig med en eftersmag, der kunne minde om en Saint-Joseph eller en lille Côte-Rôtie.
Set hos Winelovers
Normalpris: 287 kr. Tilbud 199 kr.

 

# Luddite – Saboteur 2016, (Sydafrika)
En anelse diskret i næsen, men noter af brombær, søde kirsebær, sorte oliven, brændt skifer, lidt røg, lakrids, strejf af underskov dukker op. Blød og cremet i munden med dejlig fedme, flot koncentration, ekstraktrigdom og en gang ultrabløde tanniner.
Set hos Winelovers
Normalpris: 280 kr. Tilbud: 259 kr.

 

# Sidewood – Pinot Noir 2017, Adelaide Hills (Australien)
Flot og luftig fætter med indslag af søde kirsebær, lidt jordbær og en nærmest puddersukkeragtig bærsødme, der i smagen lægger sig smukt om tungen, som var det en gang bredriflet velour. Dejlig vin med en frisk syrenerve i afslutningen.
Set hos Winelovers
Normalpris: 311,25 kr. Tilbud 199 kr.

 

# Sidewood – Syrah, Adelaide Hills 2017 (Australien)
Ekspressiv duft af brombær, mørke oliven og et hint af flæskekød i duft. Ganske ekstraktrig i smagen, og samtidig dejlig kølig i stil. Flot australsk shiraz. Anbefalet!
Set hos Winelovers
Normalpris: 270 kr. Tilbud 199 kr.

 

 

Posted in: Denne maaneds vin til over 100 kr

Leave a Comment (0) →