UGENS VINHIT – mega-overraskelse fra Portugal

UGENS VINHIT – mega-overraskelse fra Portugal

Det er vist første gang vi finder en ugens vin fra Portugal. For at sige det som det er, så hører portugisiske vin ikke lige vores favoritter, men her er noget at råbe hurra for. Vinmageren Diogo Sepúlveda har tidligere arbejdet i Pomerol og Barossa Valley, og vi bilder os ind, at det kan smages. I hvert er Stones & Bones en umådelig veldrejet vin med sit eget unikke udtryk kombineret med et moderne finger touch.

 

# Stones & Bones 2015, Lissabon (Portugal)
Flot duft af røde bær, tyrkisk peber og flødekaramel. Lækker og velstruktureret vin i rhône-genren med moden garvesyre og en lille frugtsøde på toppen. Og prisen er forrygende!
Set hos Andrup Vin
Pris: 65 kr. v. 6 flasker Wine of The Week

 

# Nativ 25 Rare Greco 2016, Campanien (Italien)
Campanien er ikke videre berømt, og da slet ikke for sine hvidvine, men her er en lille lækker sag lavet på fiano di avellino og greco di tufo. Masser af citrus i kombination med en gang egefade, der er diskret integreret og giver en lille fedme i munden. Alkoholen er flot styret, syren er lækker sprød og man fornemmer en nærmest burgundisk inspiration her. Lækker vin.
Set hos Andrup Vin
Pris: 99 kr. v. 6 flasker VineXpressen Anbefalet

 

# A Bergère Brut, Champagne (Frankrig)
Her er alternativet til dyre champagne-huses non-vintage til en formidabel pris. Brød, citrus og og en snert af æblekerne her. Blød, fyldig og samtidig vidunderlig frisk med lækkert syrebid. Bravo.
Set hos Andrup Vin
Pris:. 199 kr. 6 flasker VineXpressen Anbefalet

Tjek også sidste uges vinhit: Lækker bio-champagne fra Pascal …her

 

Facebook - Like us on Facebook

Posted in: Denne maaneds vin til under 100 kr, Short posts and news

Leave a Comment (0) →