UGENS VINHIT – mini-barolo fra Jysk Vin

UGENS VINHIT – mini-barolo fra Jysk Vin

I denne uge har vi smagt vine fra Jysk Vin, og de bedste er valgt ud her. Massimo Rivettis langhe nebbiolo er en lille perle, der kunne kaldes for en mini-barolo med alle de klassiske barolo-dyder såsom raspende garvesyre, medicinske noter og en åben bærfrugt, der prikker de rigtige steder i munden ….

 

# Massimo Rivetti – Langhe Nebbiolo 2017
Spændende duft af kirsebær, mandel, blommesten og medicinskab. Dejlig struktureret nebbiolo med et hint af mentoliserede bolsjer, iod og gazebind. Og så besidder den masser af den klassiske tørhed i munden og en flot irettesættende syrefriskhed i finalen. Sådan skal prisvenlig nebbiolo smage. Ugens vinhit.
Set hos Jysk Vin
Pris: 129 kr. v. 6 flasker

 

Andre vine fra Jysk Vin, der kan anbefales

 

# Weingut Jakob Schneider – Riesling Trocken Grauschiefer 2018, Nahe (Tyskland)
Lækker næse af stikkelsbær, grønne æbler, grapefrugt, skifer og mineraler. Klassisk stram og slank i frugten med den klassiske og friske riesling-syre med masser af friskhed. Rigtig flot vin til prisen. Anbefalet.
Set hos Jysk Vin
Pris: 99 kr. v. 6 flasker

 

# La Bastide Saint Dominique – Côtes du Rhône 2016
Lidt hø, jordbær, tørret druepræg, rosin og lakrids. Velsmagende Rhône-vin med en fin struktur og friskhed, der pakkes godt ind af en saftig og velour-blød bærfrugt. Medium koncentreret côtes du rhône. Anbefalet.
Set hos Jysk Vin
Pris: 134 kr. v. 6 flasker

 

# Acinatico – Valpolicella Ripasso 2017
Vidunderlig duft af solmodne kirsebær, mandel, strejf af marcipan og et snift af tørret frugt. En overraskende og velsmagende ripasso, hvor man har en god balance mellem syre, solmodenhed, tilpas mængde frugtsødme og alkohol. Anbefalet!
Set hos Jysk Vin
Pris: 99 kr. v. 6 flasker

 

 

Posted in: Denne maaneds vin til over 100 kr

Leave a Comment (0) →