UGENS VINHIT – rustik fætter fra Rhône

UGENS VINHIT – rustik fætter fra Rhône

Ugens vinhit er blot en Vin de France fra producenten Gonnet. Druematerialet er grenache fra Rhône-dalen, og den smager da også som en sådan. Flot og rustik fætter med masser af karakter…

 

# Vin de France, Guillaume Gonnet, 2018 (Frankrig)
Let perlende på tungen med ocenaer af rustik charme og en åben frugt med indslag af jordbær, rabarberkompot og en lille volatil syre, der kombineres med strejf af læder, hest og en lille frugtsødme på toppen. Jeg er fan af prisvenlig vin med med masser af karakter, og det er lige præcis, hvad Gonnet er.
Set hos Bevco
Pris: 89 kr.

 

Andre gode vine fra Bevco, der kan anbefales

 

# Domaine des Vieux Pruniers 2019, Sancerre (Frankrig)
Vidunderlig og let flintet duft af med en bagkant af knap modne æbler, stikkelsbær, græs og grønne grene. Først og fremmest slank, ren og knitrende frisk som nyfalden sne, der toppes op af en syre så sprød og knivskarp som en schweizerkniv. Afsluttes af en lille saltet mineralitet. Dejlig vin.
Set hos Bevco
Pris: 199 kr.

 

# Decero – Cabernet Sauvignon 2018, Mendoza (Argentina)
Her finder vi en glimrende argentiner med en dejlig og klassisk cabernet-duft, der strutter af solbær, cedertræ, lidt støv, ristede kaffebønner og en bagkant af grøn peber. Slank, rank og koncentreret vin med god koncentration. Anbefalet.
Set hos Bevco
Pris: 160 kr.

Posted in: Denne maaneds vin til under 100 kr

Leave a Comment (0) →