UGENS VINHIT – stjerne-pinot fra Baden

UGENS VINHIT – stjerne-pinot fra Baden

Ugens vinhit kommer fra tyske Bernhard Huber, som vi har smagt lidt fra i denne uge. Huber er som bekendt en af Tysklands store stjerner, når det kommer til pinot noir, og endnu engang viser Huber, hvad det er, der gør ham så god: elegance, intensitet og friskhed kombineret med dybde og luftighed.

 

# Bernhard Huber – Malterdinger Bienenberg 2017
Super lækker duft af søde kirsebær, et lille strejf af ribs, lidt blå blommesten og ristet fad. Frisk og livlig i munden med masser af elegance og koncentration kombineret med en vidunderlig og saftig syre, der danser henover tungen som en elverpige over liljekonvaller. Lidt Volnay-agtig i stil med en utrolig finesse. Bravo Huber!
Set hos Mr. Ruby
Pris. 219 kr. v. 3 flasker

 

Andre vine fra Huber, der kan anbefales

 

# Bernhard Huber – Malterdinger Alte Reben 2017
Dyb, dyb og ret tilbageholdende næse med masser af solmodne kirsebær og et viff af knækkede grene, lidt stødt sort peber og ristet fad. Hvis den almindelige Malterdinger Bienenberg minder om Volnay, så er det her et sidestykke til en Chambolle Musigny. Enorm ekstraktrig og intens med en vidunderlig syre og en pikant frugtsødme på toppen. Olalahhh – det her er sgu køligt og stramt trimmet som en finlemmet araberhingst.
Set hos Mr. Ruby
Pris. Normalpris 399 kr. Tilbud 349 kr.

 

# Bernhard Huber – Müller Thurgau 2018
Flot duft af knap moden, hvid honningmelon, papaya, grønne æbler og lidt rød bitter-grape. Slank og sprød i munden med medium koncentration og en dejlig – nærmest riesling-artig syre, der holder det hele godt på plads.
Set hos Mr. Ruby
Pris. 149 kr. v. 3 flasker

 

Posted in: Denne maaneds vin til over 100 kr

Leave a Comment (0) →