Winefamily – vin til ½ pris

Winefamily – vin til ½ pris

På Vinexpressen har vi nok ikke helt forstået, hvordan forretningskonceptet Winefamily med TV-kokken Thomas Herman kan hænge sammen. Annoncering på TV2 må koste en formue, så hvordan kan det lade sig gøre at sælge vin til ½ pris…. 

 

Konceptet Winefamily

AF Gros Bourgogne Hautes Cotes de Nuits 2011Som forbruger springer man alle fordyrende mellemled over og køber sin vin til kostpris. Men det kræver dog lige, at man tegner medlemskab til 75 kr. om måneden. Kostprisen dækker vinens pris hos producenten, emballage- og alkoholafgift, fragt, moms og levering til døren. Det er jo en ganske god forretning, hvis man er en af dem, der enten køber meget vin eller dyr vin.

 

Bourgogne til ½ pris

På Vinexpressen bestilte vi en røvfuld bourgogner (for det kan vi nemlig godt lide) for at tjekke konceptet. Vinene koster dokumenterbart cirka det dobbelte hos andre importører, men det vigtigste for os var/er selvfølgelig, om kvaliteten følger med.

Nu bliver Bourgogne ALDRIG billigt, men det er lykkedes dog at finde et par rigtig gode “prisbaskere” i det overkommelige niveau, som smager af god bourgogne og nogle super elegante flasker i den dyre ende (tjek vores smagenoter nedenfor).

På spørgsmålet om, hvordan konceptet kan hænge sammen, bliver vi nok aldrig helt kloge, men det kan åbenbart godt lade sig gøre, at sælge vin til ½ pris og samtidig have store udgifter til annoncering. Anyway, ved smagningen af diverse bourgogne-vine måtte vi notere os, at der ikke er tale om sekunda-vine fra Winefamily, men om vine med et ganske højt bundniveau.

 

Vi har smagt

# Bourgogne Hautes-Côtes de Nuits 2011, Domaine A. F. Gros
Pirrende i duft – let grenet med en bagkant af peber, lakrids og røde bær. Dejlig stram og struktureret i munden (men ikke for stram) med en lille bærsødme og en frisk syre, der trækker mundvand. Ugens Vinhit.
Set hos Winefamily
Medlemspris 155 kr.  Normalpris. 299 kr. Wine-of-the-Week-logo-uden-skygger-web105x86

 

# Bourgogne 2015, Domaine A. F. Gros
Top lækker næse med søde kirsebær, strejf af vanilje og en lille snert af blommesten og lakrids. Blød og saftig i munden med dejlig struktur. Let og elegant bourgogne med en dejlig lav alkohol (12,5%). Anbefalet!
Set hos Winefamily
Medlemspris 155 kr. Normalpris. 299 kr.

VineXpressen Anbefalet

 

I den dyre ende kan anbefales

Meursault (2)

# Meursault 1. cru Poruzots 2015, Caroline Parent
Indtagende duft af lime og ananas med et lille viff af fad. Saftig og raceren hvid bourgogne med et fint syrebid og en velafstemt cremethed. Man fornemmer ikke den varme årgang her, hvilket er et stort plus for os. Anbefalet!
Set hos Winefamily
Medlemspris 437,90 kr. Normalpris. 785 kr.

VineXpressen Anbefalet

 

LÆS OGSÅ: Leflaive Bourgogne i verdensklasse

 

#Chambolle Musigny 2014, Caroline Parent
Vidunderlig renhed i duft med masser af kirsebær, en snert af rabarber og en lille tone af ristet fad. Elegant og slank vin med flot syre og intensitet. En rigtig chambolle. Anbefalet!
Set hos Winefamily
Medlemspris 412,60 kr. Normalpris. 815 kr.

VineXpressen Anbefalet

 

Facebook - Like us on Facebook

 

Posted in: Denne maaneds vin til over 100 kr, Short posts and news

Leave a Comment (0) →