Køreklar til påskefrokosten…

Vel er Danmark et snapseland med egne klassikere, men den runde, gyldne O.P.Anderson fra Sverige har nu både venner og en respektabel markedsandel her.

Nu har den klassiske O.P. fået en ny slægtning: O.P. Anderson økologisk Aquavit, Klar.

Introduktionen i Danmark sker op til påsken med dens frokoster, og just en sådan frokost vil være en god anledning til at smage nyskabelsen.

Som den klassiske O.P. Anderson er den fadlagret. Den får otte måneder på eg. Tonerne af kommen, anis og fennikel er bibeholdt, men dertil er føjet dild og citron. Den besidder en udtalt friskhed, og vil være et rigtigt godt valg til silden. Andre muligheder er torskerogn eller skaldyr.

OP Anderson Akvavit (redigeret)Vinexpressen nød de klare dråber til en frokost hos smørrebrødsguruen Aamann og har desuden prøvet at lade den følges med røget hellefisk og klippet dild. Med mineralvand on the side en ganske utraditionel indledning til en servering med en varm ret.

En frisk, dejlig og nyskabende akvavit, der måske endog vil gøre sig som apéritif.

Jeronimus

Related Posts