I min optik er hvid bourgogne fra Macon normalt en kedelig affære. Men i løbet af ugen har jeg smagt hvid macon fra Château Chardonnay,
Mad og vin fra et bestemt område passer tit sammen. Når vi taler pasta, vil mange sikkert kigge mod hjemlandet Italien. Og det er ikke
Etna viser gang på gang det store potentiale, der ligger i at dyrke gode druesorter på højtbeliggende marker med vulkansk jordbund. I løbet af ugen
Det er ikke mange år siden, at pinot noir fra Baden var en dødssejler. Høj alkohol, overmodne druer og for meget fadlagring. I dag er
I gamle dage var standard-bourgogne noget tyndbenet pjask, men den tid er forbi. Kendte og ukendte producenter har fundet formlen til at få en generisk
Hører du til dem, der elsker at køre de sikre valg, så kender du sikkert ikke Frankrigs bedst bevarede vinhemmelighed fra Cognac-området, Pineau des Charentes,
Jeg er normalt ikke den store cava-fan, men… Colet er et af de huse, der virkelig kan noget. De trak sig for nogle år siden
Selvom årgang 2018 i Barolo måske ikke vil gå over i verdenshistorien som en af de største årgange, så er der fantastiske vine i blandt.
Indisk vin – kan det overhovedet drikkes, spurgte jeg nysgerrigt en af mine vinkyndige venner. Aner det ikke, svarede han. Jeg har aldrig prøvet noget
Cascina Luisin rimer på traditionel og vidunderlig barbaresco. Husets nebbioloer er indbegrebet af elegance og luftighed. Gæring foregår naturligt – uden tilsætning af gær –
Flyveren lander i Rom, og efter knap 2 times kørsel i nordgående retning, havner jeg i det smukke og bakkede Morellino di Scansano. Området ligger
Cannubi er en af de mest prestigefyldte vinmarker i Barolo. Den ejes af 15 producenter og dækker et areal på 30 hektar. I løbet af
I gamle dage skulle man lede længe efter et godt Bordeaux-køb. Sådan er det ikke mere. Blandt de ikke-klassificerede slotte ligger der vinøse skatte til
Hvilke fire rødvinsdruer er verdens bedste? I sidste uge skrev jeg om kongen og dronningen af de blå druer: cabernet sauvignon og pinot noir. I
Naturvin, bioprut, hæfteplaster og grumset æblemost med enorm karakter. Det er noget af det, jeg har smagt i løbet af ugen. Domaine de Envol er