Ugens vinhit er en perfekt drikkemoden chilener med masser blød bærfrugt, fine nuancer og karakter. Den kommer fra Errazuriz, et af de helt store huse

Jubiii, det er ved at være champagnetid, og jeg har taget forskud på nytårsglæderne. I løbet af ugen har jeg smagt på 9 forskellige champagner,

Wauw, hvor kan udkants-bourgogne dog bare smage godt… Marsannay, der ligger lidt nord for Gevrey-Chambertin, er blevet et lille smørhul for gode, elegante og klassiske

Piemontes store distrikter er naturligvis Barolo og Barbaresco. Men på en smuttur i det norditalienske finder jeg nogle vilde stjerneskud udenfor de mest kendte områder.

Biodynamisk, spontangæret og lavsulfiteret syrah fra Toscana er ugens vinhit. Jeg har haft Fattoria Castellina´s Geos på smagelisten i løbet af ugen og må bare

Flyet lander i Milano, og turen går mod Piemonte. Fire dage med Barolo, Barbaresco og et par ukendte områder som Erbaluce di Caluso og Rubino

Tudsegamle vinstokke og traditionel wine making spiller som regel rigtig godt sammen i Châteauneuf du Pape. I denne uge har jeg smagt på Mourre du

Ugens højdespringer kommer fra Mosel, hvor Daniel Fries har vredet lidt gudelæskedrik ud af skiferskråningerne. Vi har fat i en riesling, der er spontangæret og

Hvad rimer på cedertræ, solbær, grafit, underskov og racerenhed? Moden Bordeaux, og det er lige dét, jeg er på vej til. Målet er Søllerød Kro,

Det tyske vinhus Groh er en gryende stjerne, og indtil i sidste uge var huset ukendt for mig. Men det er det ikke for den

Ugens vinhit er en bourgogne-dræber af dimensioner. Faktisk en helt vild pinot fra Markowitsch, der må få franskmændene til at ryste af skræk. Nemlig –

Kan kooperativerne i Champagne lave god vin ? Ja for pokker. Vincent d´Astrée er et af de mange Champagne-kooperativer, der gør det fremragende. Ugens vinhit

Hører du til dem, der elsker at køre de sikre valg, så kender du sikkert ikke Frankrigs bedst bevarede vinhemmelighed fra Cognac-området, Pineau des Charentes,

Kan man lave god hvidvin i den portugisiske stegegryde? Ja, det kan man, og Joao Portugal Ramos er et lysende eksempel. Marques de Borba Vinhas

Må en vin være oxideret eller dufte lidt af eddike? Og er det en fejl, hvis der er kulsyre i en ikke-mousserende vin? På Vinexpressen