I denne uge har jeg smagt mig igennem en samling glimrende dagligvine fra Portugal. Særligt overraskende er en Douro-vin til cirka en 50´er. Men det

I løbet af ugen har jeg lavet et mini-tjek på et par af topproducenterne i Sydfrankrig: Saint-Roch og Château Capion. Ugens bedste køb er fra

Skimmelost og rødvin er en af de mest almindelige kombinationer, men den er sjældent god. Da jeg for et par år siden skrev det i

Smagning af supermarkedsvine er lidt af en sjældenhed her på bloggen, men i denne uge har jeg smagt vine fra Gobi/Meny. Til prisen er jeg

Christian Stadil, erhvervsmand med hang til god champagne – har jeg hørt. I denne uge har jeg foretaget et service-tjek på hans egne champagner. To

Vi lander i Rom Fiumicino og kører to timer i nordøstlig retning. Målet er Montefalco i Umbrien, der som den eneste italienske region ikke omgivet

I denne uge har jeg overvejende smagt mig igennem mousserende og hvide vine. Charpentiers bio-champagne er ganske enestående i sin renhed. Herudover overrasker en af

I Danmark har vi vores egne snapseklassikere, men svensken kan nu også. Igen i år har vi smagt på O. P. Andersons økologiske luksus-snapse. Både

I denne uge skal vi til Tokaj i Ungarn. Området er mest kendt for sine søde vine, men det er der ved at blive lavet

Hvad er bedst til JULEMAD med hele svineriet? Sidste år afprøvede jeg blandt andet champagne og en tysk riesling spätlese, fordi en god vinven mente,

I denne uge har jeg igen smagt på mousserende vine fra Frankrig, Spanien, Italien og England. De franske champagner fra Deutz klarer sig altid fint,

Lambrusco, der smager vanvittig godt. Cava fra spansk topproducent og brølende lækker champagne. Det er noget af det, jeg har smagt mig igennem i løbet

Kender du Champagne-huset A. Robert? Sikkert ikke medmindre du er connaisseur, for det er en af de producenter, som let drukner i mængden af store

Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg altid anset vinene fra Rueda som letbenede forbrugervine. Sprøde og frugtige med en crisp syre og

Ugens vinhit er en tawny port fra Dutschke i Barossa Valley, og jeg må bare sige, at den slår “rigtig” portvin til prisen. Det er