Ugens vinhit kommer fra det portugiske område Dao, der er mest kendt for deres rødvine. Ikke desto mindre har vi fundet et scoop af en

Bourgognes nyeste appellation hedder Bourgogne Côte d´Or. Med appellationen har producenterne ønsket at give forbrugerne et mere nuanceret billede af, hvad det er, de køber.

Jeg er kommet frem til en konklusion! Jorge Monzon er Spaniens bedste wine maker, og han overgår både danskeren Peter Sisseck og teamet på Vega

Ugens vinhit kommer fra Min Franske Vinimportør og dét er en rosé! Normalt kan jeg ikke fordrage rosé, og det hænger sammen med, at 99%

Mad og vin fra et bestemt område passer tit sammen. Når vi taler pasta, vil mange sikkert kigge mod hjemlandet Italien. Og det er ikke

Vi har skrevet om det danskejede slot, Château Gourran, i Bordeaux et par gange før, og hver gang med begejstring. I denne uge har vi

Ugens vinhit kommer fra Dominio del Aguila i Ribera del Duero, og den er ganske enkelt i verdensklasse. Den er lavet af wine makeren Jorge

Gennem tiden har tyskerne afprøvet mange forskellige druesorter til deres rødvine, men det ser ud til, at særligt spätburgunder aka pinot noir stortrives i vinmarkerne

Ugens vinhit kommer fra en af de nye stjerner i Pfalz, nemlig Weingut Margarethenhof. Den er lavet på riesling-druen, og der er tale om lidt

Ugens vinhit kommer fra den spanske bodega Cune, et af de traditionelle Rioja-huse. Cune laver altid stabil og klassisk spansk vin, der bare fungerer, og

Nogle elsker lam – andre hader det! Og det er vel ikke så underligt, for lammet smager dyrisk og skiller sig markant ud i en

Ugens vinhit er hvid, og den kommer fra Tejo i Portugal. Den er lavet på Arinto-druen, som gør sig bemærket ved sin relativt høje syre,

I Danmark har vi vores egne snapseklassikere, men svensken kan nu også. Igen i år har vi smagt på O. P. Andersons økologiske luksus-snapse. Både

Ugens vinhit kommer fra Castilla La Mancha, og den overrasker maximalt. Tidligere var La Mancha en vinsø med billig frikadellevin, men der sker meget i

Fadlagring af vin er et af de evige diskussionsemner, der aldrig går af mode i vinbranchen. Hvorfor er der for eksempel nogle druesorter, som profiterer