Oregon er kendt for deres elegante vine, der minder om de franske klassikere. Jeg har altid været imponeret over deres rødvine på pinot noir. Men
Raspail-Ay har altid lavet luftige, relativt elegante og traditionelle vine fra Gigondas. Jeg har smagt deres årgang 2021, og den er ingen undtagelse… #
Hvilke vine er Italiens bedste? Det har Gambero Rosso netop løftet sløret for. Jeg var på pletten med en pen og vinglas i hånden, da
Så har jeg igen smagt på indisk vin, og i denne omgang er det en mousserende rosé fra Zampa, der overrasker. Herudover er der lidt
Flyveren lander i Brindisi på støvlehælens østside. Efter en times kørsel ankommer jeg til områdets vestside i hjertet af Salento. Nærmere bestemt på Salento Winery
Mosel laver vidunderlig vin, og i denne uge er vi tilbage til rødderne. Det vil sige klassisk kabinett-vin med en smule restsødme til at balancere
Ugens vine kommer fra Apulien, som jeg besøgte for nyligt. Området er kendt for deres varmblodige vine med masser af slagkraft og fylde. Ikke desto
Chat Sauvage er et af de vinhuse i Tyskland, der formår at give Bourgogne kamp til stregen. I løbet af ugen har jeg (blandt andet)
Efterår og vinter er den tid, hvor den store stegegryde skal i brug til Gullash, Bøf Stroganoff og alle de andre simreretter. Vi har kigget
Hvis der er noget, jeg knuselsker, så er det klassisk bourgogne, og det har jeg fået i glasset i denne uge. Philippe og Arnaud Dubreuil
Slovensk vin – kan det drikkes? Ja absolut, og i løbet af ugen har jeg netop smagt på vine fra producenten Kobal i det nordøstlige
I min optik er hvid bourgogne fra Macon normalt en kedelig affære. Men i løbet af ugen har jeg smagt hvid macon fra Château Chardonnay,
Mad og vin fra et bestemt område passer tit sammen. Når vi taler pasta, vil mange sikkert kigge mod hjemlandet Italien. Og det er ikke
Etna viser gang på gang det store potentiale, der ligger i at dyrke gode druesorter på højtbeliggende marker med vulkansk jordbund. I løbet af ugen
Det er ikke mange år siden, at pinot noir fra Baden var en dødssejler. Høj alkohol, overmodne druer og for meget fadlagring. I dag er