Enhver bodega-gæst med respekt for sig selv ved, at Danmark aldrig kommer til at lave mousserende vin, der kan måle sig med champagne. Men nu

Sidste år lavede vi en blindsmagning af hvidvine fra Meursault og Puligny-Montrachet og måtte konstatere, at det i nogle tilfælde kunne være svært at gætte,

Man har nok aldrig kunnet betegne Faiveleys vine som sexede. Nok mere mandhaftige og kantede. På Vinexpressen smager vi en onsdag eftermiddag en faceliftet udgave

Sidste år testede vi brændevin fra svenske O. P. Anderson. I år står den på Aalborg-akvavitter fra De Danske Spritfabrikker. Vi har smagt 4 forskellige

Vinexpressen var på pletten ved den årlige frigivelse af sagrantino-vinene i Montefalco. Efterfølgende smagte vi os igennem Umbriens mere ukendte vine, der helt sikkert godt

Det hører til sjældenhederne, at vinproducenter omtaler en årgang som decideret dårlig. Men det gør man hos topslottet Cheval Blanc i Saint-Emilion, hvor 2013 får

Er du en af dem, der elsker dameblade med mange illustrationer og fotos i kombination med meget lidt tekst, så er vinbogen for dig måske

Vinexpressen har netop været et smut i Bordeaux, og selvom området er et af de klassiske, hvor udviklingen måske ser ud til at være gået

Familien Perrin er kendt for at at lave Bratt Pitts rosé, Miraval, i Provence. Og så er de for øvrigt berømte for deres Chateau de

Hvis der er én genstand, der definerer den parcelhus- og haveejende middelklasse, må det være en Weber-grill. Her møder man stenaldermanden model 2013 (thi grillning

Var der nogen, der for 10 år siden havde sagt, at dansk vin kunne blive til noget, havde jeg svaret: aldrig i livet! Men efter

Som vi skrev for et par uger siden, pibler det frem med vinbønder i Rhône-dalen, der går den økologiske og biodynamiske vej. Vi har været

Jeg havde egentlig afskrevet de mousserende lambruscoer for tid og evighed, men så var det, jeg for nyligt i forbindelse med Berlingskes vintest faldt over

Det er 5 år siden jeg, har besøgt Rhône-dalen, og der er sket noget siden sidst. Bio- og økobølgen ruller. For som vinbønderne siger: hvis

Er det muligt at SMAGE FORSKEL PÅ MEURSAULT OG PULIGNY-MONTRACHET i en blindsmagning? Og hvis ja, hvad er så forskellen, og hvad er egentlig bedst?