Det gule lyn af en sensationsvinhandler er tilbage! Bang, lige i hovedet, når man åbner sin søndagsberlinger! Lirum-larum og larm ud over 2 sider med postulater, for at forføre dig som forbruger!

Århundredets Årgang er udnævnt i Bordeaux – igen! 2010 følger hermed lige i røven på 2000, 2003, 2005 & 2009. Nok første gang vi ser Århundredets Årgang udnævnt hele 5 gange på de første 10 år af et århundrede. Det er lovende for forbrugeren….

 

Jeronimus´ Klummer er hjørnet for sure opstød

 

Alsace Hvid drueklaseFra denne gode årgang er det lykkedes at fylde en hel side med utrolig køb, som kun vil stige i pris! Ligegyldige vine i lavt Cru Bourgeois niveau kommer aldrig til at stige i pris, medmindre vinhandleren sætter prisen op. 2/3 af vinene er decideret irrelevante, og til sidst slutter Den Gule Vinhandler af med 3 kanoner til 1500,- pr. flaske v/12 flasker. En udskrivning på lige under 20.000,- er da et fund lige op til jul?

På side 2 mødes vi af endnu 2 postulater: Modne Brunello-kup & Verdens Bedste Bobler. Brunello i senest frigivne årgang 2008, samt de 2 seneste årgange 07 & 06. Brunello er en af de mest holdbare vine i verden. At kalde de 3 seneste årgange for modne er forhåbentlig en overdrivelse, – eller 3 af de dårligste eksemplarer fra området. Havde dette været 97, 01 eller lignende, så havde overskriften været tættere på sandheden.

Verdens Bedste Bobler finder vi også her. Ja 100 stjerner fra diverse medier, der udtaler sig med stjerner. Men hvem har bare ét sted skrevet at Drappier, Delamotte eller standard Bollinger er Verdens Bedste Bobler? Måske er Bollinger samlet set, trukket op af deres topcuvéer, vurderet som et af de bedre huse.

Muligvis smager vinene godt, og du kan synes, de er gode til prisen, men markedsføring er en ting – objektiv sandhed noget andet.

Jeronimus Klumme er denne gang skrevet af en af vores faste læsere og udtryk for hans egen holdning 

 

Related Posts

One thought on “Sensationsvinhandlere med stor fantasi

Comments are closed.