Speri er et af de huse i Valpolicella, der altid formår at lave elegante og velbalancerede vine. I løbet af ugen har jeg smagt på
Nogle elsker lam – andre hader det! Og det er vel ikke så underligt. For lammet smager dyrisk og skiller sig markant ud i en
Weingut Spindler Lindenhof leverer bare varen i hver eneste årgang. I løbet af ugen har jeg smagt på deres Forster Riesling 2022, som tidligere hed
Three Sticks pinot noir smager ikke af bourgogne, men uha uha, hvor er den bare monster lækker. Kompleks og monster lækker vin med en smooth
Kan man proppe sin vin i fryseren – eller lade den ligge ovenpå et varmeapparat i længere tid? Vi har foretaget et eksperiment, der udsatte
Det er umuligt at finde vin fra J. L. Chave, der ikke sidder lige i skabet. I løbet af ugen har jeg smagt på hans
Er det muligt at finde billig pinot, der smager godt? Ja, det er det. Og særligt, hvis man går en stor bue udenom Bourgogne. I
Weingut Jülg fra Pfalz overgår endnu engang sig selv og kommer tættere og tættere på de helt store vine fra Bourgogne. I løbet af ugen er jeg
Vi lander i Malaga og kører langs den spanske sydkyst til Jerez. Området er hjemsted for sherryen, der efter manges mening er en af landets
Argentina er blevet epicenteret for god malbec, og Bodega Noemia laver i særklasse flotte vine på druen. Jeg vil gå så vidt som til at
Når man besøger sherryens hjemby Jerez, finder man hurtigt ud af, at sherry er mange ting og spænder vidt. Lige fra de knastørre finoer til
Nogle vine kan noget særligt i munden, og Manzones Barolo fra marken Gramolere er en af dem. Den er lavet på naturligt gær, lav svovltilsætning,
Danskeren Emil Skytte laver verdensklassevin i Californien. Jeg har smagt på alle hans vine i årgang 2022, og i denne omgang er det chardonnayen, der
Jeg er nærmest i chok over ugens vinhit, der blot er en Bordeaux Superieur. Château Ribeon smager som en drøm og kunne sagtens koste det
Vi skyder 2024 i gang med kølig riesling fra Pfalz, og det fungerer sgu. I løbet af ugen har jeg smagt på både hvide og