Må en vin smage af hestesadel eller banan? Og er det en fejl, hvis der er bundfald i flasken? På Vinexpressen giver vi dig en

Asparges er en forårs-favorit med sin sæson fra start maj til slut juni. Vi har kigget på blandt andet klargøringen og vinvalget, der ofte beskrives

Jeg lander i Verona Lufthavn og Lugana venter forude. For de fleste danskere er Lugana nok mest kendt for deres letbenede og friske vine til

Ugens vin er lavet på chardonnay, og den kommer fra Gary Farrell i Russian River Valley. Området er kendt for sit relativt kølige klima, hvor

Ugens vin er ren bossanova på tungen. Pinot noir fra Anderson Valley i en kølig, rustik, naturgæret og ufiltreret udgave. Jeg er fan… #

Vi lander i Malaga og kører langs den spanske sydkyst til Jerez. Området er hjemsted for sherryen, der efter manges mening er en af landets

Chablis er teknisk set Bourgogne, men vinene herfra er typisk lidt anderledes end dem, man kender fra de gyldne skråninger – også kaldet Côte d´Or.

Jeg er nærmest i chok over ugens vinhit, der blot er en Bordeaux Superieur. Château Ribeon smager som en drøm og kunne sagtens koste det

I min verden er Spottswoode et af de helt store vinhuse i Napa Valley. Og da en invitation til en vertikalsmagning med vine fra 1993-2020

Piemontes store distrikter er naturligvis Barolo og Barbaresco. Men på en smuttur i det norditalienske finder jeg nogle vilde stjerneskud udenfor de mest kendte områder.

Flyet lander i Milano, og turen går mod Piemonte. Fire dage med Barolo, Barbaresco og et par ukendte områder som Erbaluce di Caluso og Rubino

Hvad rimer på cedertræ, solbær, grafit, underskov og racerenhed? Moden Bordeaux, og det er lige dét, jeg er på vej til. Målet er Søllerød Kro,

Der er gået inflation i ordet tapas, og der er nærmest ingen grænser for, hvad tapas er! Ny nordisk tapas, japanske ninja-tapas og ægte spansk

I forbindelse med en smuttur til Italien i foråret, besøgte jeg en del vinhuse omkring Garda-søen. Mange af dem laver vine, som ikke kan godkendes

De færreste forbinder Portugals varme med mousserende vin, men i det ukendte Tavora-Varosa er man specialister i bobler. Og der er spændende vine at hente