For et par uger siden ridsede vi et par af grundreglerne for mad- og vinsammensætning op: Sødme i maden kræver sødme i vinen, mens syre
En kendt vinskribent har engang sagt, at man ikke behøver at gå så meget op i det med mad- og vinsammensætning, for man har jo
Niepoort altid været lig med god portvin, så det var lidt af en overraskelse for mig, at det hæderkronede hus i dag rent faktisk laver
Min flyver lander i pizzaens hjemby Napoli, hvor det de næste dage skal handle om Campaniens vine, druesorter og jordbund. Indimellem et par producentbesøg skal
Bourgognes nyeste appellation hedder Bourgogne Côte d´Or. Med appellationen har producenterne ønsket at give forbrugerne et mere nuanceret billede af, hvad det er, de køber.
Gennem tiden har tyskerne afprøvet mange forskellige druesorter til deres rødvine, men det ser ud til, at særligt spätburgunder aka pinot noir stortrives i vinmarkerne
Fadlagring af vin er et af de evige diskussionsemner, der aldrig går af mode i vinbranchen. Hvorfor er der for eksempel nogle druesorter, som profiterer
Jeronimus´ Klumme: De store supermarkedskæder sælger sgu ikke rigtig vin til forbrugerne mere! Og hvordan skal det nu forstås? Lad os starte på en spansk
Nogle ryster på hovedet, når snakken falder på Rudolf Steiners biodynamiske principper. Andre bøjer sig i støvet for de alternative dyrkningsmetoder. Halvreligiøst hokus pokus eller
Brug din Somersby til noget fornuftigt. Rens kloakken med den eller forær den til en kommende student. Lykken vil formentlig være stor! Men vil du
Så er der pedal: Billecart-Salmon, Piollot og André Clouet er bare nogle af de vintage-champagner, der får Vinexpressens vinpoliti helt op på lakridserne og bringer
Orv manner! Der er er fuld skrald og masser af spark i raketten i årets blindsmagning af vintage-champagne. Doyards blanc de blanc overrasker maximalt, men
Elegant vin fra støvlehælen? Det lyder måske som en vittighed, men i det syditalienske er man så småt ved at skifte kurs, og efter en
Danske vinavlere er en samling originaler uden realitetssans. Det ved da næsten enhver bodegagæst. For det er jo indlysende, at man ikke kan lave vin
Så er vi kommet til anden afdeling af vores blindtest af hvid bourgogne til menneskepriser (under 300 kroner). Heller ikke i denne runde har vi